maanantai 4. maaliskuuta 2013

Apina, auringonnousu ja multiview

Taiwan, 25. helmikuuta 2013 (nro.505)


Moips! Hiihtolomaviikolla (9) sain ainoastaan kolme korttia. Yksinkertaisesti siksi, että itselläni on enää viisi korttia matkalla. Kortit tulivat tällä kertaa Australiasta, Hollannista ja Taiwanista. Itse asiassa australialainen lähetti minulle kaksi eri korttia matkaltaan Thaimaasta samalla ID -numerolla, joten pystyin rekisteröimään ainoastaan toisen :D Ilmeisesti hän halusi varmistaa, että jompi kumpi hänen lähettämistään korteista pääsee onnellisesti perille. Toisessa kortissa on apina ja toisessa thaimaalainen temppeli. Molemmat ovat ihan kivoja kortteja, mutta pidin jostain syystä apinakortista hieman enemmän :D Hollannista tullut kortti oli perinteinen multiview -kortti, jossa oli useita tyypillisiä hollantilaisia asioita kuvattuna. Se oli ihan ok, vaikka multiview -kortit eivät kyllä lukeudu lemppareihini. Joskus olen miettinyt sitäkin, että pitäisikö lisätä profiiliin, että en mielelläni haluaisi enää sellaisia kortteja. Taiwanista tulleessa kortissa on tosiaan auringonnousu. Lisäksi siinä on myös keltaista peltoa tms. Kortissa oli myös kivoja postimerkkejä. Thaimaasta tulleet merkit ilahduttivat myös.
Hollanti, 25. helmikuuta 2013 (nro.506)

Tällä hetkellä minulla on yhteensä 508 lähetettyä ja 507 vastaanotettua postikorttia. Matkalla -tilassa minulla on viisi korttia ja expiredissa kaksi. Alkuviikosta minulla oli vielä kolme korttia expiredissa, mutta eräänä päivänä sain kiinalaiselta crossailijalta viestin, että hän oli saanut lähettämäni kortin, joka oli ollut matkalla yli 100 päivää. On todella hienoa saada tuollaisia uutisia. Siinä taas näin, että koskaan ei voi tietää, mitä tämän harrastuksen pyörteissä tapahtuu.

Australia, 26. helmikuuta 2013 (nro.507)
Keskiviikkona 27.2 kävin postikorttiostoksilla Helsingissä Kirjatorilla sekä Porvoossa postissa. Nyt minulla on taas muutama mummokortti lisää sekä maisemia yms. kysyttyjä teemoja. Postimerkeistä valitsin niitä uusia ystävänpäivämerkkejä, joissa on eläimiä ja karkkeja :D Se on mielestäni kiva yhdistelmä. Saisin ottaa 14 osoitetta lisää. Postimerkkejä ei riitä kaikkiin kortteihin, mutta en usko kyllä ottavanikaan kaikkia osoitteita kerralla. Olisi mukavaa lähettää kortteja johonkin sellaiseen maahan, jonne en ole lähettänyt vielä yhtään, kuten vaikka Chileen tai Tansaniaan. Jälkimmäisessä on ainoastaan yhdeksän jäsentä, joten olisin hyvin onnekas jos saisin sinne osoitteen. Chilessä on tällä hetkellä postcrossailijoita yhteensä 188, joten ei sinnekään varmaan kovin usein osoitteita tule. Joskus minä kyllä saan jonkin harvinaisemmankin maan. Pitää vaan jaksaa odottaa :D
Australia, 26. helmikuuta 2013 (nro.507)

Jeps. Tässäpä kaikki korttikuulumiset tällä erää.  Toivottavasti seuraavalla viikolla tulisi enemmän kortteja. Kortteilemisiin <3

1 kommentti:

  1. Löytääkö Kirjatorilta muuten hyvin postikortteja? Käväisin siellä syyskuussa, ku olin Helsingissä, mutta en ollu sillon vielä alottanu Postcrossingia. Viikonloppuna oon varmaan menossa Jyväskylän myymälään.

    VastaaPoista