sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Kortteilun hiljaiseloa ja miittailua

Venäjä, 16. syyskuuta 2012 (nro. 441)
Heipsan! Minulla on hiljaiselo postcrossingissa jatkunut... Viime viikolla en saanut yhtään postikorttia ja edellisellä ainoastaan yhden, jonka pääsin kuitenkin rekisteröimään vasta tänään. Tällä hetkellä minulla on yksi kortti enemmän lähetetyissä kuin vastaanotetuissa ja kuusi korttia matkalla. Toivottavasti nekin menisivät lähiaikoina perille, jotta saisin omaan postilaatikkoonikin taas korttipostia <3 Saisin ottaa yhdeksän osoitetta lisää. Ajattelin, että odotan niin kauan, että vielä yksi vapautuu käyttööni niin voin sitten kirjoittaa kaikki 10 korttia kerralla ;)

Toissa viikon korttini tuli Venäjältä. Siinä on silta, puita ja sinivihreää vettä. Mielestäni se ei ole mikään kovin mahtava kortti, koska en suuremmin välitä silloista, ainakaan sellaisista tavallisen näköisistä.. Kyseinen Pietarista tullut kortti oli ollut matkalla yli 40 päivää :O Itsekin lähetin viime viikolla Venäjälle kortin, Siperiaan. Saa nähdä, koska se menee perille.

Viime viikon lauantaina (8.9)vietin päivän Hämeenlinnassa miittailemassa ja korttien tarinat - tapahtumassa Verkatehtaalla hyvän ystäväni ja muiden postcrossailijoiden kanssa. Oli tosi kiva päivä <3 Meitä oli yhteensä melkein 40 miittailijaa!! Päivä kului kortteja ostellen, harrastusta esitellen, kortteja kirjoitellen ja syöden hyvin. Hämeenlinnassa oleva Popino on tosi hyvä ravintola. Kannattaa kokeilla ;) Kortteja lähti  maailmalle huikea määrä :D Itse lähetin yhteensä 11 korttia, ne joista kerroin edellisessä postauksessani. Saa nähdä koska menen seuraavan kerran miittailemaan.. Ehkä keväällä X) Suomeen muuten puuhataan ensi kesälle kaksipäiväistä kansainvälistä postcrossingmiittiä. Jos sellainen järjestetään, menen innoissani mukaan mikäli vain suinkin pääsen!! Kyseisen tapahtuman suunnittelu on vielä ihan alkuvaiheessa, mutta kyllä se rupeaa sittä pikku hiljaa muotoutumaan :) Katsotaan, mitä siitä syntyy :)  Luulenpa, että tähän on hyvä lopetella tällä erää. Lisää tarinoita taas ensi viikolla (ainakin toivottavasti :D)!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti