lauantai 1. syyskuuta 2012

Aamu Sungai Palasin teeviljelmällä

Malesia, 28. elokuuta 2012 (nro. 440)
Moikka! Tämän viikon korttisaldoni jäi perin vaatimattomaksi, sillä sain ainoastaan yhden kortin. Yllätyin siitä postitiivisesti, koska luulin, että en saisi yhtäkään, kun minulla oli vastaanotettuja kortteja kaksi enemmän kuin lähetettyjä :) Sain tällä kertaa korttipostia Malesiasta, josta minulla on nyt yhteensä viisi korttia. Tällä viikolla saamassani kortissa on auringonnousussa kylpevä teeviljelmä ja mielestäni siinä on jotakin hyvin kaunista ja herkkää... Mitä mieltä sinä olet?

Torstaina otin pitkän tauon jälkeen lisää osoitteita <3 Postia on lähdössä peräti yhteentoista maahan :  Saksaan, Hollantiin, Puolaan USA:an, Brasiliaan, Venäjälle, Kiinaan, Taiwaniin, Latviaan, Tsekkiin ja Valkovenäjälle. Oli aika hauska sattuma, että kaikkien noiden korttien ID -numerot olivat peräkkäisiä :D Monet niiden vastaanottajista ovat uusia harrastajia, joilla ei vielä ole kovinkaan montaa korttia kokoelmassaan, joten ei ole ihan mahdoton tehtävä valita heille sopivaa korttia ;) Valtaosa näistä maista on sellaisia, joihin törmää tosi usein, kun ottaa osoitteita. Ainoastaan Latvia, Tsekki ja Brasilia ovat niitä hieman harvinaisempia maita, joita ei kovin usein tule vastaan. Toivottavasti nämä kaikki kortit menevät perille :D Minulle jäi vielä kuusi osoitetta käyttämättä, otan ne varmaan ensi viikolla, ainakin toivottavasti :D

Osallistun viikon päästä kolmannen kerran Hämeenlinnan Verkatehtaalla järjestettävään korttien tarinat -tapahtumaan, jonka yhteydesssä postcrossailijat pitävät miitin. Kuten varmasti arvasitkin, olen menossa ensisijaisesti miittiin ;) Odotan sitä innolla, sillä sinne on tulossa peräti 40 osallistujaa :D Kaksi edellistä kertaa on olleet tosi mukavia kokemuksia, joten odotan tämän vuodenkin miitiltä luonnollisesti samaa. On kiva tavata taas muita korttihulluja :D Kun miittailun on kerran aloittanut, niin siihen jää tavallaan koukkuun, kun aina tekee mieli mennä uudelleen ja uudelleen :D Kerron sitten ensi viikon postauksessa miten miitti sujui ;)

Tähän on hyvä lopettaa tämän viikon korttitarina :) Kirjoittelemisiin ensi viikolla! :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti