lauantai 12. tammikuuta 2013

Yllätyskortti :)

Puola, 11. tammikuuta 2013 (nro.473)
Heilöu! :) Koin tänään ihanan yllätyksen, sillä sain postcrossingkortin Puolasta!! :) Olin yllättynyt, sillä en uskonut saavani tällä viikolla ainoatakaan korttia, kun minulla niitä ennestäkin oli jo kolme enemmän kuin lähetettyjä. Mielestäni kortin kuva on ihan ok, mutta ei mikään "wau" -reaktiota herättävä. Mitä mieltä sinä olet? Kyseinen kortti oli ollut matkalla 62 päivää, mikä tarkoittaa sitä, että se oli mennyt expirediin. On merkillistä, että Puolasta tulevalla kortilla kesti noin kauan päästä perille. Joskus tämän harrastuksen kautta kohtaa ihmeellisiä asioita. Sen siivittämänä innostuin kuitenkin ottamaan lisää osoitteita pitkästä aikaa :) Nyt minulla on kymmenen henkilöä tiedossa, joille lähettää postia. Korttini lähtevät tällä kertaa Venäjälle, Valkovenäjälle, Ukrainaan, USA:an, Saksaan, Itävaltaan, Britanniaan, Taiwaniin, Hollantiin ja Puolaan. Tarkoitukseni on saada ne kirjoitettua viikonlopun aikana. Saa nähdä onnistuuko ;)

Olen innoissani, sillä saan kirjoittaa kaksi korttia saksaksi <3 Pidän paljon saksan kielestä ja opiskelin sitä koulussa viisi vuotta (yläasteen kahdeksannelta abiksi). Ylioppilaskirjoitusten jälkeen en ole kyseistä kieltä paljon käyttänyt, paitsi hieman keskustelukurssilla, kun vietin välivuottani kansanopistossa kirjoittamista opiskellen. Postcrossingissa olen käyttänyt kyseistä kieltä aina kuin mahdollista kortteja kirjoittaessani. Harmiksi sitä tulee yleisimmin turvauduttua muutamiin peruslauseisiin, että varmasti kirjoittaa kaiken oikein. Olisi kiva löytää saksankielinen kirjeenvaihtokaveri tai mailikaveri, että kieltä olisi mahdollista pitää yllä nykyistä enemmän. Oletko sinä opiskellut englannin ja ruotsin lisäksi jotain kolmatta kieltä? Mitä? Olisi hauska tietää :)

Tänään (11.1) on ollut ihan ok päivä, vaikka se ensin vaikuttikin melko kamalalta. Iltaa kohti se kuitenkin parani huomattavasti, mikä on tietysti kaikin puolin hyvä juttu :) Luulenpa, että tämä postaus alkaa olla tässä. Toivottavasti kahden viikon päästä saan enemmän kortteja kuin  tällä viikolla. Uskon nimittäin, että siihen mennessä suurin osa lähettämistäni korteista on mennyt perille. Koskaan ei voi tietää, mutta toivoa tietysti voi. Hyvää viikonloppua kaikille! Kortteilemisiin! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti