sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Historian siipien havinaa ja villieläimiä :)


Hollanti, 15. maaliskuuta 2013 (nro.515)
Venäjä, 15. maaliskuuta 2013 (nro.516)
Hola!! :) Viikolla 11 (11.-17.03.2013) sain postikortteja viidestä maasta ja kuten niin monta kertaa aikaisemminkin, tälläkin kertaa kortit matkasivat luokseni ympäri Eurooppaa :D Valkovenäjältä sain historiallisen tornikortin. Kyseinen rakennus on nimeltään Kámenets ja se on rakennettu aikavälillä 1276-1288. Kortin takana oli pitkä kuvaus rakennuksen historiasta ja mitoista. Kortin lähettäjä kertoi rakastavansa musiikkia. Hän onkin monilahjakkuus, sillä hän soittaa kolmea eri soitinta ja laulaa. Olisi hienoa olla itsekin yhtä taitava :) Saksasta sain kokoelmani toisen virtahevon <3 Kortti on mielestäni suloinen, vaikka virtahepo onkin mutainen :D Kortin lähettäjä on muuten Saksan 3. aktiivisin postcrossailija, sillä hän on lähettänyt ja vastaanottanut yli 8.000 postikorttia ja ollut mukana yli 5 vuotta :O Ihan huikea kokoelma!! Itselleni vielä 1.000 kortin virstanpylväskin tuntuu turhan kaukaiselta... No, Nordbaerilla ja minulla on selvästi eri tahti kortteilun suhteen :D Silti toivon, että jonakin päivänä oma korttikokoelmani olisi yhtä mittava, kuin hänellä nyt :) Tai ainakin puoleksi yhtä iso ;) Pitäähän sitä tavoitteita olla, vai mitä?
Espanja, 13. maaliskuuta 2013 (nro.514)

Saksa, 13. maaliskuuta 2013 (nro.513)
Viikon kolmas tervehdykseni tuli Espanjasta, josta sain suloisen eläinkortin. Mielestäni kuvassa oleva eläin näyttää kissamakilta, mutta en ole kuitenkaan varma, että onko se sellainen. Tunnistatko sinä, mikä eläin korttikuvassa on? Kortin lähettäjä kertoi muuten käyneensä viisi kertaa Suomessa!! Hänen kortissaan oli suloisia kalatarroja :) Hollannista sain hienon mustavalkoisen Eiffel torni -kortin!! Siinä on jotain todella hienoa!! Nyt minulla on yhteensä jo ainakin neljä sellaista korttia, jossa on kuva Eiffelistä :D Viides ja viikon 11 viimeinen postikortti tuli Venäjältä. Kortissa on kuva keisari Nicholas II:sta ja hänen vaimostaan. Mielestäni kortti on todella hieno!! Minulla on muutama muukin Venäjältä tullut historiallinen kortti, jossa on entisiä hallitsijoita tms. merkittäviä henkilöitä. Voisi sanoa, että sain tällä viikolla poikkeuksellisen monta historiallista postikorttia. Pidän kaikista saamistani korteista, mutta jos suosikki pitää valita niin siinä tapauksessa se on kyllä Espanjasta tullut trooppinen ja salaperäinen eläin. Saksasta tullut virtahepo on hyvä kakkonen :)

USA, 19. maaliskuuta 2013 (nro.517)
Koska sain viikolla 12 ainoastaan yhden ainoan kortin, ajattelin että kirjoitan siitä tähän. Kyseinen kortti tuli USA:sta ja minun täytyy kyllä sanoa, että en oikein pitänyt siitä.. Hauskat postikortit eivät oikein lukeudu suosikkeihini.. Toivottavasti seuraava USA:sta saamani kortti vastaa paremmin toiveitani. Mikä korttikuvista on sinun suosikkisi?

Valkovenäjä, 13. maaliskuuta 2013 (nro.512)
Nyt minulla on yhteensä 517 vastaanotettua ja 512 lähetettyä postikorttia. Vastaanotettuja on siis peräti 5 enemmän, kuin lähetettyjä. Toivon, että ne tällä viikolla lähettämäni 7 korttia pääsisivät mahdollisimman nopeasti perille niin, että harrastukseni heräisi pikku hiljaa taas henkiin. On ikävää, että siitä on jo yli kaksi viikkoa, kun sain edellisen kerran korttipostia :( Tällä vauhdilla huhtikuun tilastoni jää pian yhtä huonoksi, kuin maaliskuun :) Onneksi tässä on vielä aikaa kääntää tilanne ihan päinvastaiseksi ;) Lisäksi, jos en saa kortteja niin minulla ei ole tännekään kovin paljon kirjoitettavaa.. Eipä nyt kuitenkaan synkkyyteen vaivuta ;) Aina sitä jotain kirjoittamista keksii kuitenkin, vaikkei vastaanotettuja kortteja olisikaan ;) Mutta, luulenpa, että tähän kohtaan on hyvä lopettaa tällä erää. Kuten jo edellisessä postauksessa totesin, yritän tästä lähtien kirjoitella useammin ettei tulisi postauksien kanssa niin pitkiä välejä. Hyvää sunnuntain jatkoa ja alkavaa uutta viikkoa!! Kortteilemisiin <3    

4 kommenttia:

  1. Sain selville, mikä eläin Espanjasta tulleessa kortissa on. Eläimen nimi on Genetti (espanjaksi gineta). Se on jonkinlainen kissaeläin, koska kuuluu sivettikissojen heimoon. Kiitos Google! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos mysteerin selvittäjälle :D

    VastaaPoista
  3. Tosi hieno tuo Venäjältä tullut kortti :)

    VastaaPoista
  4. Kiva kuulla että pidät siitä :)

    VastaaPoista