lauantai 13. heinäkuuta 2013

Vko 27: Kolme lähetettyä ja yksi vastaanotettu postikortti

Venäjä, 8. heinäkuuta 2013 (nro.563)
Heip! Tänään on tullut minun aikani vanheta yhdellä vuodella, sillä on syntymäpäiväni :) Ikävä kyllä en päässyt juhlistamaan synttäreitä saapuneiden postikorttien merkeissä, koska synttärini ei osunut arkipäivälle tänä vuonna, mutta onneksi "perinteiset tavat" (lahjat, kakku yms.) toimivat aina :D

Sain tälläkin viikolla vain yhden postcrossingkortin :) Se tuli Venäjältä. Kortissa on kuva keisarinna Katariina I:stä. Lähettäjä oli laittanut kortin mukaan myös kirjeen, koska itse kortissa ei ollut juuri lainkaan tilaa viestille. Kirje oli mukava yllätys :) Tiesitkö muuten, että keisarinna ei itse asiassa ollut mitään ylhäistä syntyperää. Hän aloitti elämänsä palvelijana ja päätyi lopulta keisarinnaksi, Pietari Suuren toiseksi puolisoksi. Itse en tiennyt tätä, ennen kuin luin kortin. Tässä on jälleen osoitus siitä, mitä kaikkea kortteilun kautta voi oppia! :D Keisarinna Katariinasta on ehkä ollut koulun historian tunneillakin puhetta joskus, mutta enää en ole varma siitä.

Viikon mittaan sähköpostiini kilahti kolme viestiä merkiksi siitä, että lähettämäni kortit ovat löytäneet perille kohdemaihinsa. Onnelliset vastaanottajat löytyivät Venäjältä, Saksasta ja Hollannista. Venäjän ja Saksan kortit päätyivät kohteisiinsa keskiviikkona 10. heinäkuuta ja Hollannissa asuvan kortteilijan laatikosta löytyi minun lähettämäni kortti eilen, perjantaina 12. heinäkuuta. Kaikki kolme olivat tyytyväisiä kortteihinsa. Viikon mittaan sain myös hieman ikävämpiä uutisia, sillä se Kanadaan matkalla ollut kortti meni tosiaankin expirediin. ARGH!!

Nyt minulla on yhteensä 561 lähetettyä, 563 vastaanotettua, 5 expiredissa :( olevaa ja kaksi matkalla olevaa postikorttia. Lähetettyjen ja vastaanotettujen erotus on enää kaksi korttia. Koskahan saan eron kiinni? :) Saa nähdä ;)

Tiistaina julkaistiin Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen ja interaktiivisen median valintakoetulokset. Harmikseni minulle kävi niin, etten saanut paikkaa, sillä koe meni osaltani TODELLA huonosti. Luin siihen ihan liian vähän eikä niin ollen ole mikään yllätys, että sain kokeesta vaatimattomat 5 pistettä.. Olin ilmeisesti liian vahvasti sitä mieltä, että minulla on mahdollisuus päästä erillisvalinnalla sisään, minkä vuoksi en aloittanut lukemista tarpeeksi ajoissa. Totta puhuakseni, en kyllä siitäkään ajasta ottanut omasta mielestäni kaikkea  hyötyä irti, joka minulla lopulta oli käytettävissäni kokeisiin lukemiseen. No, sain kuitenkin yhden kokemuksen lisää :) Jos joskus päätän vielä hakea opiskelemaan samaa alaa uudestaan niin sitten lukemiseen on tosiaankin panostettava, se on tosiasia.

Koska opiskelupaikkaa ei nyt tullut niin syksy näyttää omalta osaltani tällä hetkellä melko "hämärältä". Toki asioilla on vielä aikaa ratketa ja mitä tahansa voi tapahtua, mutta en voi sille mitään, että olen hieman huolissani.. Toivon, että kaikki selviää lopulta parhain päin :)

Luulenpa, että tähän kohtaan on hyvä lopetella tällä erää :) Kortteilemisiin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti