lauantai 20. helmikuuta 2016

Järjestyksen lumous...

Tsekki, 9. joulukuuta 2015 (#770)
Romania, 6. joulukuuta 2015 (#753)
Hellou! :) Minun rupesi äkisti tekemään mieleni kirjoittaa uusi blogipostaus. Edellisestä onkin taas jo ehtinyt vierähtää pitkä tovi..

Skannasin tänään pinon sellaisia postcrossingkortteja, joista lähettäjät eivät olleet laittaneet kuvia postcrossingin sivuille.  Minun korttiseinäni postcrossing.com:issa olikin ollut pitkään "puutteellinen" ja expirediin menneiden lista totaalisen "out of date", joten ihan järkevää oli niidenkin puolesta siistiä hieman :)

Kun sain tämänkertaisen korttipinon skannattua, 774 saapuneesta kortista enää kaksi odottaa käsittelyä: uusin, 11.1 Macaolta tullut sekä Taiwanista matkannut yksilö, joka on joutunut merkillisellä tavalla kateisiin. Expiredissa on 7 korttia.. Minulla ei varmaan koskaan ole ollut yhtä "pahaa" tilannetta,.. Kun en lähettele mitään hirveitä määriä kortteja muutenkaan, niin tuntuu ikävältä, että nekään, jotka lähetän eivät kaikki mene perille sinne, minne pitäisi... Toisinaan kortit toki saattavat mennä perille vielä 200 matkustuspäivän jälkeenkin. Yhtä monta on tarinaa, kuin korttiakin. Se on yksi niistä asioista, mikä tekee postcrossingista perin mielenkiintoisen harrastuksen :)

Saksa, 7. joulukuuta 2015 (#762)
Lähetettyjä kortteja  minulla on nyt 766, joten kasvua ei ole edellisen postauksen jälkeen juuri tullut (16kpl). Rehellisesti sanoen, en ole tuon samaisen marraskuun jälkeen ottanut ollenkaan uusia osoitteita. Jostain syystä minulla on (jälleen kerran) ollut innostus kateissa ja niinpä olenkin kortteilun sijaan keskittynyt muihin juttuihin. Tämän päivän järjestelyoperaation jälkeen minusta kuitenkin tuntuu  siltä, että voisin laittaa  muutaman kortin maailmalle pitkästä aikaa! :) Tänään tekemäni skannailu nimittäin näytti minulle taas sen, miten mukavaa korttien järjestely ym. parhaimmillaan on <3

Tsekki, 9. joulukuuta 2015 (#771)
Koska olen taipuvainen haaveiluun, niin ei liene ihme, että olen kiinnostunut myös linnoista. Monissa niistä on jotain ylvästä ja kaunista. Saksassa oleva "Prinsessalinna" Neuschwanstein on suosikkini ja niinpä minulla onkin jo aika monta sellaista korttia, jossa kyseinen linna komeilee. "Pimeät" kortit, kuten tämä Romaniasta (#753) tullut herättävät mielikuvitukseni, sillä rupean kuin vahingossa miettimään, kuka siellä voisi asustaa tai millainen hänen tarinansa mahdollisesti olisi :) En ole koskaan lähtenyt kirjoittamaan tarinaa kortin perusteella, mutta ehkä sellaistakin voisi kokeilla joskus ;)

Venäjä, 9. joulukuuta 2015 (#768)
USA:sta tulleella kirjoituskonekortilla (#756) on mielenkiintoinen tarina. Lähettäjä kertoi osallistuvansa NANOWRIMO:oon ja hänellä oli tavoitteena saada 50.000 sanaa kokoon marraskuun aikana, jolloin kyseistä maailmanlaajuista tapahtumaa vietetään. Koin samankaltaisuutta kortin lähettäjää kohtaan, olenhan itsekin kiinnostunut kirjoittamisesta. Kiitosviestissäni toivotin onnea hänen haaveelleen kirjailijaksi tulemisessa :) Tällaiset kohtaamiset ovat mahtavia! :)
 
Vuosien varrella korttikokelmaani on ehtinyt päätyä jo useampikin taidekortti. Valtaosa niistä on ihan mukiinmeneviä, mutta mahtuu mukaan niin ikään muutama hieno ja ei-niin-hienokin. Wilhelm  Listin (1864-1918) maalaus Magnolia (#762) on mielestäni yksi
USA, 6. joulukuuta 2015 (#756)
hienoimmista taidekorteistani. Magnolia tuo mieleeni ihanan romanttiset kirsikankukat :) <3 Venäjältä olen saanut muutaman hienon piirretyn taidekortin. Monessa niistä on ollut selvää historian siipien havinaa, kuten tässä Kontantin Rudakovin (1891-1949) käsialaa olevassa "Evening at Madame de Maurelle's" -teosta kuvaavassa kortissakin (#768), joka on vuodelta 1936.

Venäjä, 26. joulukuuta 2015 (#772)
Joulukuun alussa sain Tsekistä vahvoja tunteita sisältävän kortin (#770). Oletan näin, koska kuvaan on tallentunut suukko :) Eläinkortit ovat jostain syystä lähellä sydäntäni, erityisesti sellaiset, joissa on villieläimiä. En tiedä miksi, mutta minua hymyilyttää aina, kun katson kyseistä korttia <3 Joulukuussa kokoelmaani päätyi Venäjältä ihana pikkuinen jääkarhu (#772), joka löysi heti tiensä lempikorttieni joukkoon. Samoin teki myös Tsekistä tullut jääkarhuparivaljakko (#771) <3 Sitä ei voi kun välillä ihmetellä, että miten jokin niin pieni, kuin postikortti voi tuoda mukanaan niin paljon iloa. <3

Mutta, luulenpa, että tämä postaus on nyt tullut tiensä päähän. Mukavaa helmikuun loppua! Kortteilemisiin taas pian! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti