sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Vihdoinkin täydellinen postcardwall!! :D


Japani, 16. toukokuuta 2016 (#781)
USA, 13. toukokuuta 2016 (#778)
Valkovenäjä, 16. toukokuuta 2016 (#780))
Hei! :) Tuntuu, että koko päiväni pelastui, kun viimeinkin löysin kauan kadoksissa olleen Taiwanista tulleen postcrossingkortin! Se oli laatikossani mukavasti kaikkien papereiden alla, mutta nyt "turvallisesti" muiden korttien joukossa. Skannasin tänään jälleen puuttuvia kortteja postcrossingin korttiseinälleni ja nyt minulla on pitkästä aikaa kaikista saapuneista korteistani kuvat siellä! On mahtava tunne, kun yksikään kortti ei ole enää "karkuteillä" <3

Venäjä, 17. toukokuuta 2016 (#782)
Taiwan, 4. heinäkuuta 2015 (#731)
Edellisen postauksen jälkeen olen vähitellen ruvennut taas aktivoitumaan korttien lähettämisen suhteen :) Eilen laitoin matkaan yhteensä 6 ja muutama viikko sitten 10 korttia :) Itsekin olen saanut viime aikoina postia mukavasti. Tällä hetkellä minulla on yhteensä 780 lähetettyä ja 784 vastaanotettua, joten 10 korttia on näin ollen tullut edellisen postauksen jälkeen lisää, nekin ihan huhti-toukokuun aikana :) Matkalla minulla on nyt 9 korttia ja kolme on mennyt expirediin..

Taiwan, 16. toukokuuta 2016 (#779)
Se "kadonnut lammas"-kortti muuten näyttää tältä (#731). En oikeastaan tiedä, mitä mieltä olisin siitä.. Onhan se periaatteessa hieno, kun kortissa on kiinalaista taidetta, mutta sitten taas toisaalta se on kyllä aika yksinkertainen.. Lähettäjä fanittaa Owl City -nimistä bändiä. Minä olen myös kuunnellut heidän tekemäänsä musiikkia ja muutamia minuakin  miellyttäviä kappaleita on niiden joukosta löytynyt esim. "Silhouette"
Hollanti, 12. toukokuuta 2016 (#776)

Joulukuussa postilaatikkooni tipahti kortti (#773) Kiinasta. Minua hieman ärsyttää se, että monet crossailijat lähettävät kortteja eri maista, kuin missä he itse asuvat. Niin kuin tässä tapauksessa kortissa on kuva New Yorkista, mutta lähettäjä itse on kiinalainen. Toisaalta myönnän itsekin syyllistyväni hieman samaan, joten ei kaiketi saisi valittaa ;)

Tammikuussa sain myöskin kokonaista yhden kortin (#774), jota en edellistä postausta kirjoittaessani ollut ehtinyt skannata. Ihan kiva skyline! Vai mitä? :) Se on itse asiassa jo toinen korttini Macaulta, mikä on mielestäni hauska sattuma :) Tiesitkö muuten, että Macau on kaupunki, joka sijaitsee lähellä Hong Kongia. Se liitettiin Kiinaan vuonna 1999.

Macau, 11. tammikuuta 2016 (#774)
Valtaosa noista 10:tä tuoreimmasta kortistani on ollut toiveideni mukaisia <3 Suosikkini niistä on ehdottomasti Japanista tullut i-ha-na jalavakeijukortti (#781), joka matkasi luokseni tämän viikon maanantaina 16.5. Luulen, etten taida koskaan kyllästyä noihin Cicely Mary Barkerin keijuihin. Japanista olen tähän mennessä saanut 2 erilaista  <3
USA, 18. toukokuuta 2016 (#783)

Tuo Barkerin taiteilema kukkakeiju on muuten vuodelta 1940. Samoin on Gustaf Tenggrenin tekemä vesivärimaalaus "Pinocchio" (#777), jota esittävän kortin sain Ranskasta. Se sopii kokoelmaani hienosti, koska lastenkirjallisuuteen liittyvät hahmot kuuluvat suosikkeihini. Ja onhan se lisäksi tuttu Disneyn "Pinocchio" -elokuvastakin :)

Saksa, 20. toukokuuta 2016 (#784)
Venäjältä tuli "tupla", kun laatikostani tipahti jääkarhuperhekortti (#782). Samanlainen (#579) saapui nimittäin ilahduttamaan minua myös lokakuussa 2013. Tämän uusimman kortin lähettäjä antoi minulle kortissaan lukusuosituksensa Gregory David Robertsilta. Myös Saksasta saapui jääkarhukortti rikastuttamaan kokoelmaani (#784), joka on mielestäni söpö. Sen lähettäjä suositteli minulle muutamien saksalaisten artistien biisejä. "Karhuteemaa" edustaa myös USA:sta matkannut hauska pandakortti (#778), jossa on tuon sydämen myötä myös jtn söpöä. Lisäksi kortista tekee merkityksellisen se, että siinä oli Harry Potter -aiheinen postimerkki :) Hollannista sain tiikerikortin (#776), mikä on kaikin puolin kiva juttu. Kokoelmassani ei entuudestaan vielä ollutkaan sellaista korttia, jossa on valkoinen tiikeri :)

Valkovenäjältä luokseni saapui kokoelmani 7. Johnny Depp -kortti (#780). On aina ilahduttavaa saada postitse kuva tästä karismaattisesta näyttelijästä :) Odotan muuten jo innolla "Liisa Peilimaailmassa" -elokuvan tuloa leffateattereihin. Siinähän Depp on jälleen Hullun Hatuntekijän roolissa :)

Saksa, 11. toukokuuta 2016 (#775)
Kiina, 31. joulukuuta 2015 (#773)
Tuo Taiwanista tullut iltavalaistuskortti (#779) on mielestäni hieno myös. Kyltit näkyvät selkeästi. Lähettäjä oli koristellut kortin toisen puolen nalleteipillä, mikä oli söpöä :) USA:sta matkannut kortti (#783) on mielestäni hieman erikoinen, mutta ehkä sen voisi hyödyntää väritystehtävänä :D Minulla ja lähettäjällä oli yllättävän paljon yhteistä, sillä hän kertoi pitävänsä niin kukkakeijuista, kuin fantasiaromaaneistakin :) Suosittelin hänelle lukemaani vampyyrikirjasarjaa, johon olen koukuttunut pahasti :) Saksasta tullut iltavalaistuskortti (#775) on ihan ok, mutta en ole oikein varma, mikä rakennus kortissa oikeastaan on :D Kaiketi jokin hallintorakennuksen tapainen, koska siinä liehuu lippujakin.
Ranska, 13. toukokuuta 2016 (#777)

Nyt pitäisi kaikkien 20 uusimman korttien kuvat olla näkyvillä täällä :) Haluaisin päästä siihen pisteeseen, että jossain vaiheessa saisin laitettua ihan kaikkien saamieni korttien kuvat tänne, mutta voi olla, että se jää vain haaveeksi, kun postausten välit ovat olleet viime aikoina niin pitkiä yms. Toisaalta, tässä muutamien viikkojen aikana olen taas huomannut, miten paljon iloa postcrossing tuottaa, joten toivon, että pysyisin edes hetken aikaa vähän aktiivisempana postcrossailijana ja sitä kautta saisin kasvaettua postauksien määrää täällä blogissakin, mutta katsotaan ;)  Joka tapauksessa, mahdollisuuksia siihen on ainakin ilmassa taas :)

Mutta, luulenpa, että tämä korttitarina on nyt tullut tiensä päähän :) Kortteilemisiin uudelleen taas pian! <3 Ainakin toivottavasti :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti