perjantai 27. heinäkuuta 2012

Eurooppalaista menoa...



Hollanti, 27. heinäkuuta 2012 (nro.431)
Helouta helouta :) Taas se on perjantai. Kyllä viikot menee nopeasti :D Onneksi tämä viikko oli postikorttien osalta paljon parempi kuin edellinen niin saa tännekin päivttää enemmän kuin vain yhden korttikuvan ;) Sain tällä viikolla maailmalta yhteensä kolme korttia, joita tulikin tällä kertaa ainoastaan Euroopan mantereelta, erityisesti Keski-Eurooppa kunnostautui :D Hollannista sain kauniin nokkosperhosen violetissa kukassa, Saksasta kortin, jossa on jonkin perunaruoan resepti ja Valkovenäjältä kuvan aukiosta, jolla on myös valkoinen iso rakennus. Itse pidin eniten perhoskortista, josta voit nähdä kuvan tuossa vasemmassa ylälaidassa <3 Sopii hyvin tämän blogini väritykseenkin, eikö totta? Kyseisen postikortin lähettäjä Angelique oli ihana, kun hän oli laittanut korttiini postcrossing -postimerkin!! Nyt mulla on niitä jo kolme, tosin kaksi samanlaista, mutta kuitenkin :D On aina erityisen mieluinen yllätys, kun Hollannista tulleessa kortissa on postcrossing -postimerkki, niitä kun ei ainakaan tietääkseni ole vielä muualta saatavilla. Korjatkaa jos olen väärässä ;) Olisi mahtavaa, jos Suomessakin olisi oma postcrossing -aiheinen postimerkki, vai mitä?

Saksa, 27. heinäkuuta 2012 (nro.430)
Tällä hetkellä minulla on yhteensä 430 lähetettyä ja 431 vastaanotettua postikorttia. 8 korttia on matkalla kohteeseensa, joten nyt saa sitten jännätä, että koska ne löytävät perille. Tasaisesti kortteja onkin mennyt kohteeseensa viime aikoina, eilen esimerkiksi Puolaan matkannut muumikortti löysi perille ja vastaanottaja tykkäsi :) Ensi viikolla ajattelin laittaa itsekin taas postia matkaan, ehkä jopa sen 10 korttia, jää nähtäväksi ;) Tampereen reissun jälkeen en ole kortteja ostellut ja postimerkkien hankintakin on jäänyt. Seuraavaksi voisi ostaa arkillisen muumimerkkejä, kun niitä ei ole ollut taas pitkään aikaan.. Tai sitten kukkia.. Hmm.. Menee vaikeaksi, kun on liikaa hienoja postimerkkejä, joista valita ;)
Valkovenäjä, 27. heinäkuuta 2012 (nro.429)

Mutta, luulempa, että tämän viikon korttipostaus alkaa olla tällä kertaa tässä. Kortteilemisiin! :D

ps. Oli mahtava tunne, kun huomasin, että blogini on saanut yhden seuraajan, kiitos <3 Liittykää muutkin jos kiinnostaa ja kommentoidakin toki saa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti