sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Manul, poro ja mielenkiintoinen lintu


Manul, Venäjä 29. kesäkuuta 2012 (nro.420)
Tervehdys! Tämän viikon korttisaldoksi tuli tällä kertaa kuusi vastaanotettua korttia. Loppuviikon terveiset tulivat Venäjältä (*2) ja Kanadasta!! On pitkä aika siitä, kun oon saanut Kanadasta viimeksi postia, joten oli kiva yllätys löytää sieltä tullut kortti laatikostani. Venäjän korteista Manualin matka kesti yhteensä 56 päivää ja poro taas oli matkalla 45 päivää :D Jos Manual olisi ollut matkalla vielä viisi päivää enemmän, se olisi mennyt expired tilaan, mikä olisi ollut lähettäjän kannalta harmillista. Molemmissa korteissa oli perinteiset postimerkit, ei mitään kovin hienoja ;) Kanadan kortti oli tosi isokokoinen, sinisävyinen kortti, jossa oli kukkia ja jokin pikkulintu. Mielestäni se ei ollut kovinkaan hieno.. Laitan siitä tässä jonakin päivänä kuvan, niin voit tehdä asiasta omat johtopäätöksesi.

Kanada, 27. kesäkuuta 2012 (nro.418)
Saa nähdä millainen seuraavasta korttiviikostani tulee. Minulla on tällä hetkellä yhteensä 424 lähetettyä ja 420 vastaanotettua korttia. Kolme osoitetta odottaa, että kirjoittaisin niihin kortit, mutta pitänee odottaa että nämä kiireet tästä vähän väistyvät. Tänään olisi tarkoitus muuttaa kesätyön perässä toiselle paikkakunnalle niin on ollu tämä päivä aika lailla hullunmyllyä. En muuta kun kuukaudeksi, mutta on se silti aika huikea se tavaran määrä mitä sinne pitää ottaa mukaan :)

Poro, Venäjä 29. kesäkuuta 2012 (nro.419)
Viime viikonloppuna sain käytyä läpi sen korttipinon, joka minulla oli jo pitkään ollut kirjahyllyn päällä. Valitettavasti en saanut niistä puoliakaan laitettua albumeihini, kun ne oli kooltaan aika isoja. Ei auttanut, vaikka hieman leikkelinkin niitä (raskain sydämin). Pitäisi kehittää jokin muu keino korttien "säilömiseksi". Jos sinulle tulee jokin hyvä idea, niin vinkkaa. Jeps. Mutta nyt pitänee vielä hieman pakkailla, syödä ja lähteä sitten kohti uuden kämpän sisustamista. Kortteillaan taas myöhemmin :) Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti