sunnuntai 12. elokuuta 2012

Eurooppalaista menoa osa 2 (vko 31) :D



Hollanti, 3. elokuuta 2012 (nro.433)
Moipsis! On jäänyt tämä blogin päivittäminen vähän "jälkeen", kun on muka ollut niin hoppu kaiken muun tekemisen kanssa ;) Mutta parempihan se on myöhään kuin milloinkaan korteista tarinoida, vai mitä? Ja onhan se mukavampaa kirjoittaa kerralla useampi postaus ;)

Ranska, 3. elokuuta 2012 (nro.434)
Toissa viikolla (31) postilaatikkoani ilahdutti maailmalta saapuneet kolme postcrossing -korttia. Mikä mielenkiintoisinta, myös tällä kertaa ne kaikki tulivat Euroopasta :D Varsinkin Keski-Eurooppa kunnostautui, sillä sain sieltä kaksi tämän viikon korteista! Ranskasta tuli kokoelmani toinen Eiffel Torni, kun taas Hollannista kaunis tulppaanipelto. Molemmat ovat kotimailleen tyypillisiä maamerkkejä ja sen vuoksi aika tavallisia postikorttien aiheita, mutta pidin niistä molemmista kuitenkin paljon. Tämän viikon kolmas korttini tuli Venäjältä. Siinä on ilmeisesti jokin sali ja joku ihmeen soihtu, josta ei ota oikein selvää, että mitä se esittää. Mutta voit tehdä omat johtopäätöksesi tähän postaukseen liitetystä kuvasta. Kyseinen Venäjältä tullut kortti oli ollut matkalla 35 päivää, kun taas Hollannin kortti 6 ja Ranskan kortti 7 päivää. Pidän eniten tuosta Eiffel Torni -kortista. Siinä on hauska kuvakulma, kun se on kuvattu alhaalta ylöspäin. Myös kukkaset olivat tosi hienoja ja kuva on aika kesäinenkin :) Tällä hetkellä minulla on yhteensä 434 vastaanotettua postcrossing -korttia <3

Venäjä, 3. elokuuta 2012 (nro.432)
Omista lähetetyistä korteistani tällä viikolla pääsivät perille Australiaan (3.8) ja Venäjälle (4.8) menneet kortit. Molemmat vastaanottajat pitivät korteistaan, mutta erityisesti  australialainen oli maisemakortista innoissaan :D Siitä tuli hyvä mieli :) Tässä kaikki tällä erää! Palaillaan ;)

2 kommenttia:

  1. Tervehdys! Tein hieman salapoliisin työtä tuohon Venäjältä saamaasi korttiin liittyen ja täältä löytyy tietoa kortissa näkyvään paikkaan liityen:

    http://fi.wikipedia.org/wiki/Mamajevin_kurgaani

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kiitos paljon :D Pitääpä käydä lukemassa ;)

      Poista