tiistai 26. kesäkuuta 2012

Your card was missent to Thailand :(


Hollanti, 26. kesäkuuta 2012. (nro.417)
Sain tänään Hollannista aivan ihanan oranki -kortin!! Vai mitä? Pidän siitä tosi paljon, vaikka se onkin ilmeisesti Greenpeacen mainoskortti... Tämä kyseinen tapaus oli ollut matkalla kokonaiset 37 päivää, koska se oli epähuomiossa lähetetty Thaimaaseen :D Välillä kuulee juttuja, kuinka kortit joutuvat vääriin paikkoihin postin virheiden seurauksena, mutta minulle ei ollut koskaan aikaisemmin käynyt näin. No, kertahan se ensimmäinenkin tietysti on ;) Kortissa oli harmillisen vähän tekstiä. Nyt kokoelmassani on siis jo kaksi apina -korttia ja niissä molemmissa on oranki. Tietääkseni orangit ovatkin yksiä maailman harvinaisemmista apinalajeista.

Valkovenäjä 25. kesäkuuta 2012. (nro.415)
Eilen sain kaksi postcrossingkorttia <3 Terveisiä tuli tällä kertaa Kiinasta ja Valkovenäjältä. Kiinan kortissa oli äitipanda, jolla on sylissään pieni pandanpoikanen. Se on tosi suloinen kortti, vai mitä? Sen lähettäjä oli piirtänyt kortin takapuolelle hienon Kiinan kartan, johon hän oli merkinnyt Pekingin ja pandojen kotialueen :) Valkovenäjän kortissa taas oli aikuinen ruskeakarhu, joka kävelee metsässä. Postimerkki on hieno!! Mielestäni se karhu näyttää hieman vihaiselta.. Mitä mieltä sinä olet?"Tavallisia" karhuja ei kokoelmassani olekaan vielä kovinkaan monta. Toivottavasti saisin pian myös pikkupandan, sellaisen punaisen karhun. Joskus muistaakseni tuli sellainen lastenohjelma, jonka nimi oli "Bambukarhut" ja siinä oli tällainen punainen pikkupanda pääosissa :D Tavallisia koalakarhujakaan ei kokoelmastani vielä löydy. Toivottavasti sellainenkin postikortti löytää tiensä postilaatikkooni pian ;)
Kiina, 25. kesäkuuta 2012. (nro.416)

Mielestäni voi sanoa, että tämä postiviikko on alkanut tosi hyvin! Tällä hetkellä minulla on yhteensä 422 lähetettyä ja 417 vastaanotettua postikorttia. Saa nähdä kuinka isoksi koko viikon postikorttisaldo kasvaa :D Toivottavasti korkeuksiin ;) Mutta tässäpä kaikki tällä erää! Kirjoittelemisiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti