lauantai 18. elokuuta 2012

Kaupunkikuvaa ja kokoelmani toinen kirahvi :D

Minsk, Valkovenäjä 18. elokuuta 2012 (nro. 437)
Moipsis! :) Tällä viikolla postilaatikkooni kilahti maailmalta kaksi postcrossing -korttia: Valkovenäjältä sain maalatun kuvan Minskistä, eli kyseisen maan pääkaupungista, kun taas Saksasta sain kokoelmaani toisen kirahvin. Ikävä kyllä hukkasin sen kirahvikortin ennen rekisteröimistä, joten en ole ehtinyt sitä vielä kirjata saapuneeksi :( Se on kyllä tosi hieno kortti, vaikka kirahvista ei näykään muuta kuin pää sinisellä taustalla. Mutta yritän löytää sen kortin niin pian kuin mahdollista. Nyt minulla on kokoelmassani yhteensä 438 postikorttia, yksi enemmän kuin lähetettyjä.

Saisin ottaa jopa 17 uutta osoitetta! :D Itse asiassa minulla saa tällä hetkellä olla korkeintaan 17 korttia matkalla -tilassa, joten kaikki kortit jotka olen tähän mennessä lähettänyt ovat joko löytäneet perille kohteeseensa tai menneet expired -tilaan, josta viimeksi kerroin. Edellä mainitun 17 kortin lisäksi minun pitäisi viimeinkin saada maailmalle yksi Suomeen menevä kortti, joka liittyy siihen miittiin, johon osallistuin vähän yli kuukausi sitten. Minun on tullut lähetettyä poikkeuksellisen vähän kortteja tämän kesän aikana... Joskus vaan on niin, ettei  huvita ottaa osoitteita ja raapustaa viestejä kortteihin. Onneksi se on omassa tapauksessani ainakin ohi menevää, uskon nimittäin että korttien lähettäminen vilkastuu taas sitä mukaa, kun ilmat alkavat kylmetä :) Luulenpa, että tätä vauhtia haaveeni 500 lähetetyn kortin täyttymisestä 20. marraskuuta mennessä taitaa jäädä toteutumatta... 20. marraskuuta tulee kuluneeksi kolme vuotta siitä, kun minusta tuli postcrossaaja ;)

Luulenpa, että tämänkertainen päivitys alkaa olla valmis. Kortteillaan taas pian! Toivottavasti löydän sen kadonneen korttipoloisen ennen seuraavan postauksen kirjoittamista ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti