lauantai 25. elokuuta 2012

Kadonnut löytyi :D


Saksa, 18. elokuuta 2012 (nro. 438)
Heipparallaa! Löysin kuin löysinkin sen mystisesti kadonneen kirahvikortin! Se oli itse asiassa ollut ihan nenäni alla melkein koko viikon, mutta olin jotenkin onnistunut ohittamaan sen monta kertaa... Kortti löytyi nimittäin eteisen hattuhyllyltä, mistä olin joka aamu ottanut joitakin tarvitsemiani tavaroita, mutta onnistuin kuitenkin olemaan näkemättä korttia! Ilmeisesti olin joko liian väsynyt tai ajatuksissani huomatakseni sitä. Mutta joka tapauksessa nyt on kortti tallessa ja kaikki taas hyvin ;) Jokin aika sitten minulla oli kaksi korttia hukassa useamman kuukauden kunnes lopulta löysin ne laatikostani, jossa säilytän saapuneita kortteja :D Näin voi käydä kun kokoelma alkaa olla melkein puolen tuhannen laajuinen :D Pysyyköhän minulla sitten enää mikään kortti tallella, kun kokoelmassani on 1.000 korttia? :D

Yllätyin positiivisesti, kun postilaatikossani oli tälläkin viikolla yksi postikortti, kun luulin etten saisi yhtäkään, sillä minulla oli yksi enemmän vastaanotettuja kuin lähetttyjä kortteja.. Tämän viikon kortti tuli Puolasta ja siinä on vihreitä vuoria ja jotain kirjoitusta jota en osaa suomentaa, kun se on ilmeisesti puolaa. Joten, jos joku teistä osaa suomentaa tekstin niin olisi kiva, jos hän voisi kirjoittaa suomennoksen vaikka kommentteihin :) Mielestäni se kortti ei ole mikään kovin erityinen, mutta ihan okei kuitenkin. Laitan sen kirahvikortinkin tähän postaukseen niin voit viimeinkin nähdä millainen se on :)

Puola, 25. elokuuta 2012 (nro. 439)
Jos ensi viikolla saisi sitten viimein kirjoitettua lisää kortteja, kun on ollut matkalla olevien korttien määrä nollilla ihan liian monta viikkoa... Kortit ovat matkalla -tilassa siitä lähtien kun olet ottanut osoitteen aina siihen asti kunnes ne päätyvät lähetetty -tilaan, mikä tapahtuu silloin, kun saat ilmoituksen että lähettämäsi kortti on rekisteröity. Kone laskee kuinka monta päivää kuluu siitä kun otat osoitteen, siihen kun korttisi rekisteröidään. Näiden päivien määrästä muodostuu aika, jonka korttisi on ollut matkalla kohteeseensa :) Joskus kortiti tulevat perille tosi nopeasti, mutta toisinaan ne saattavat pahimmassa tapauksessa olla matkalla hyvinkin pitkiä aikoja, varsinkin jos ne ovat menossa jonnekin kaukaiseen ja eksoottiseen maahan. Mielestäni on aina mukava seurata sitä, kuinka monta päivää saamani kortit ovat olleet matkalla maailmalla :) Mutta, luulenpa, että tässä olivat kaikki korttikuulumiset tällä erää. Kirjoittelemisiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti