perjantai 22. kesäkuuta 2012

Hälsingar från Sverige!


Hollanti 19. kesäkuuta 2012 (nro.412)
Jippii! Sain eilen (21.6) viimeinkin ensimmäisen postikorttini Ruotsista (mun 414. kortti)! Tosin, kyseinen kortti oli kirjoitettu englanniksi ja siinä oli kirsikankukkia maiseman sijaan, mutta pääasia, että sain taas "kokoelmiini" uuden maan :D Tällä viikolla sain yhteensä neljä postikorttia, joten viikon postikorttien yhteismäärä jäi  melko alhaiseksi.. Muut tämän viikon kortit tulivat Yhdysvalloista, Hollannista ja Puolasta. Yhdysvalloista sain ensimmäisen tulivuorikorttini, Hollannista tulleessa kortissa oli kukkia ja kimalainen (itse tehty kortti, ks. kuva) sekä Puolan kortissa ensimmäinen leopardini <3  Kaikkein eniten tämän viikon korteista miellyttivät leopardi ja tulivuori :)

Puola 20. kesäkuuta 2012 (nro.413)
Lähetetyistä korteistani tällä viikolla perille löysivät Puolaan, Kiinaan ja Saksaan menneet kortit. Tuli hyvä mieli, kun Saksaan lähettämäni kortin vastaanottaja kehui mun saksankielen taitoja :D Nyt saisin sitten lähettää matkaan peräti 10 korttia :D Kuinka ollakaan postimerkkejä on kuitenkin ainoastaan 3 kappaletta jäljellä.. Kummasti ne aina hupenee jonnekin :) Pitänee ensi viikolla taas hakea uusi postimerkkiarkki :D Nyt viikonloppuna voisi kyllä kirjoitella ne kolme korttia juhannuksen kunniaksi. Mulla on tällä hetkellä yhteensä 421 lähetettyä postikorttia, joten on hyvät mahdollisuudet siihen, että ensi viikolla saan korttipostia useana päivänä :)

Ruotsi, 21. kesäkuuta 2012 (nro.414)
Kävin viime viikonloppuna Oulussa ja tietenkin oli pakko päästä postikortteja ostamaan :D Akateemisesta kirjakaupasta löysin iiihania neliön muotoisia eläinkortteja, joita oli tietenkin pakko hankkia. Mukaan tarttui myös muutama Inge Löökin kortti  :) Eläimet on muuten yksi suosituimmista postikorttiteemoista postcrossingissa. Omasta toivelistastanikin löytyy monenlaisia eläimiä, aina jääkarhusta merieläimiin. Kaikkein eniten oon saanutkin juuri jääkarhukortteja, mikä on kiva juttu, koska jääkarhut ovat mun lempivillieläimiä. En osaa oikein sanoa miksi, mutta jotenkin oon vaan kiintynyt niihin :) Jääkarhujen lisäksi pidän paljon myös esimerkiksi elefanteista. Tähän mennessä olen saanut ainakin kolme hienoa fanttikorttia :)
Hawaii, USA, 19. kesäkuuta 2012 (nro.411)




Jos ensi viikolla vaikka saisi järjestettyä tuon korttipinon tuosta kirjahyllyn päältä.. Siinä on mun kaikki uusimmat kortit syksyltä asti, ehkä about 50 korttia yhteensä :D Ja muutama kortti pitäisi skannatakin, jotta voin sitten tännekin lisäillä puuttuvat korttikuvat ;) Mutta nyt on kuitenkin aika juhlia juhannusta ja miettiä korttien järjestelyä joskus myöhemmin. Oikein hyvää ja hauskaa juhannusta kaikille! :D Tarinoidaan postikorttien maailmasta taas pian ;) Moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti