maanantai 20. toukokuuta 2013

Fasaani, leikkisiä fantteja ja hurmurinäyttelijä :D

Venäjä, 15. toukokuuta 2013 (nro.538)


Tervehdys! :) Kesä on viimein saapunut! Ehdittiinhän sitä jo toki odottaakin :D Muutama viime päivä on ollut tosi aurinkoinen, mikä on luonnollisesti houkutellut ihmisiä nauttimaan sen lämmöstä monin erilaisin tavoin. Rohkeimmat ovat ehtineet jo uimaankin eli "heittämään talviturkin", kuten sanotaan. Itse en kuulu siihen joukkoon, sillä olen varsinainen vilukissa ja esimerkiksi viime kesänä en uinut ollenkaan. Sen sijaan olen kyllä ehtinyt jo palaa auringossa :( Onneksi en sentään kovin pahasti. Miten sinä olet vastaanottanut kesän?

Niin siinä sitten kävi, että ennakkosuosikki Tanska nappasi Euroviisujen voiton ja Suomi jäi sijalle 24. On harmillista, ettei viisumme menestynyt tänäKÄÄN vuonna kyseisessä laulukilpailussa.. Kristan ja team Ding Dongin show oli kyllä kaikin puolin näyttävä, mutta se ei vain riittänyt. Ei voi muuta kuin toivoa, että Suomi menestyisi ensi vuonna paremmin.Oli mielestäni hienoa, että tänä vuonna kaikki pohjoismaat olivat finaalissa! :) Pidin sekä Tanskan, Islannin että Norjan kilpailukappaleista. Myös Espanjan, Venäjän, Sveitsin ja Irlannin kappaleet olivat mielestäni kivoja, kuten edellisessä blogitekstissäni jo kerroin. Katsoitko sinä Euroviisuja? Mikä maa oli suosikkisi ja miten se pärjäsi?

Ukraina, 15. toukokuuta 2013 (nro.537)
Sain tällä viikolla kolme postcrossingkorttia, eli viiko meni siis korttien osalta paljon paremmin, kuin "pelkäsin" :) Laatikkooni saapui terveisiä USA:sta, Ukrainasta ja Venäjältä. Myös lähettämäni kortit löysivät perille hyvin, sillä sain viikon mittaan sähköpostiini viisi viestiä, että lähettämäni kortti on päässyt perille kohteeseensa. Kaikki vastaanottajat olivat tyytyväisiä kortteihinsa, kuten tavallista :) Tällä hetkellä minulla on yhteensä 542 lähetettyä ja 538 vastaanotettua postikorttia. 19:sta mahdollisesta 18 korttia on matkalla -tilassa, mutta niistä seitsemän korttia on vielä kirjoittamatta. Todellisuudessa minulla on siis vain 11 korttia matkalla. Yritän saada ne seitsemän korttiakin kirjoitettua mahdollisimman pian. Olen jo valinnut millaiset kortit lähetän niihin seitsemään maahan, joten periaatteessa puolet "työstä" on jo tehty. Nautin korttien kirjoittamisesta, mutta joskus se aloittaminen on vain hankalaa :) Ehkä voisin kirjoittaa ne ensi viikolla pääsykokeisiin lukemisen lomassa ikään kuin "välipalana". Osallistun Tampereen yliopiston infromaatiotutkimuksen pääsykokeisiin 30.5, joten minulla on enää 10 päivää aikaa lukea. Aika tuntuu loppuvan kesken! Olin liian luottavainen sen suhteen, että pääsisin erillisvalinnalla sisään ja aloitin lukemisen liiaan myöhään.. Aion tehdä parhaani kokeessa, joten lukeminen olisi aika kannattavaa. Saa nähdä miten mun käy :S

Nyt ei  kuitenkaan murehdita pääsykokeisiin lukemista vaan keskitytään kortteihin, eikös? ;) Tämän viikon avasi USA:sta maanantaina tullut kortti, jossa oli fasaanikukko :D Kortin aihe vähän hymyilytti, sillä onhan kyseinen lintu myös aika tyypillinen meillä täällä Suomessa. Villieläinkorttikokoelmani kuitenkin kiittää, sillä se sai jälleen uuden jäsenen lisää :D Kaksi muuta tämän viikon korttia tulivat keskiviikkona. Ukrainasta sain kivan norsukortin, jossa kaksi täysikasvuista fanttia leikkii keskenään. Se on mielestäni tosi kiva ja positiivinen kortti :) Norsut ovat mielestäni kiehtovia eläimiä, joten norsukortin saaminen on aina mukavaa :) Kolmas ja tämän viikon suosikkikorttini tuli Venäjältä. Se on mahtava, sillä siinä on suosikkinäyttelijäni Johnny Depp!!! Nyt minulla on kokoelmassani yhteensä neljä Depp -korttia <3  Kaksi niistä on tullut Venäjältä :D Ensimmäinen tuli maaliskuussa 2012 ja se on tähän mennessä laitettu favoritteihin huikeat 199 kertaa!! Viikon parhaan kortin nimeäminen ei ollut tällä kertaa kovinkaan vaikeaa ;) Mikä kortti miellytti sinua eniten?

USA, 13. toukokuuta 2013 (nro.536)
Lauantaina (18.5) pidimme kahden hyvän ystäväni kanssa oman minimiitin eräässä pienessä kahvilassa. Ainakin minulla oli oikein mukava kaksituntinen kahvilan herkkujen ja postikorttien äärellä :) Kirjoitimme maailmalle yhteensä 12 postikorttia. Omat korttini lähtivät Itävaltaan, Saksaan, Puolaan, Ranskaan ja Japaniin. Korttien kirjoittamisen lisäksi katselimme toistemme vastaanotettuja kortteja ja keskustelimme harrastuksesta. Miitti onnistui mielestäni hyvin. Olisi hauskaa pitää niitä useamminkin <3 Miitin jälkeen kävimme teatterissa katsomassa Eila Roineen ja Teija Auvisen tähdittämän näytelmän "Grace & Glorie". Se oli mielestäni hyvä ja koskettava näytelmä, joka sai minut mietteliääksi. Koska sinä olet käynyt viimeksi teatterissa?

Tässäpä kaikki kuulumiseni tällä erää. Jään mielenkiinnolla odottamaan, millaisia kortteja löydän tulevalla viikolla laatikostani. Neljä korttia voi ja saattaa tulla, mutta luonnollisesti koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu, kun kyseessä on yllätyksellinen harrastus nimeltä postcrossing :D Aurinkoista viikkoa! Kortteilemisiin! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti