keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Ihana mansikankukkakeiju ja muut viikon 21 postikortit :)


Kanada, 22.toukokuuta 2013 (nro.544)
Heipsan! Pahoittelut, että viime viikon postaus ilmestyy hieman myöhässä. Tarkoitukseni oli kirjoitella sunnuntaina, mutta kävikin niin, että "Hakekaa kätilö" -sarjan katsominen vei voiton kirjoittamiselta ja postikorteista tarinoiminen jäi toiseen kertaan. Lisäksi minulla on työn alla pääsykokeisiin lukeminen, joka myös omalta osaltaan on hidastuttanut kirjoittamista. Ajattelin ottaa vahingon takaisin tänään, joten niin minä myös teen, (vaikka kuinka onkin viimeinen mahdollinen päivä lukea pääsykokeisiin). :D

USA, 21. toukokuuta 2013 (nro.543)
Saksa, 20. toukokuuta 2013 (nro.541)
Minulla oli viime viikolla mahtava postikorttiviikko, sillä postilaatikkooni päätyi kahdeksan postcrossingkorttia maailmalta! Valtaosa korteista tuli Euroopasta, kuten niin usein aikaisemminkin, mutta sain lisäksi postia myös USA:sta ja Kanadasta. Molemmat niistä olivat todella ihania <3 USA:sta sain suloisen mansikankukkakeijun, yhden Cicely Mary Barkerin taideteoksista. Se on MAHTAVA!! :) Myös siksi, että mansikka sattuu olemaan lempimarjani :D Lähettäjä laittoi kortin tulemaan kirjekuoressa ja liitti mukaan myös pitkän kirjeen sekä reseptin, jota en ole vielä ehtinyt suomentaa. Edellisen kukkakeijun saapumisesta on pitkä aika. Luulin, että en saisi enää niitä ollenkaan, mutta kaikeksi onneksi olin väärässä :) En juurikaan pidä taidekorteista, mutta Barkerin kukkakeijut ovat poikkeus, koska ne vain ovat kertakaikkisen suloisia <3 Vai mitä? Kanadasta sain iltavalaistuskortin Albertan Calgarysta. Se on todella hieno kortti ja löytyyhän kyseinen teema myös toivelistaltani. Kyseisessä kortissa oli muuten William & Katherine -postimerkki, mikä on upea :)

Kiina, 25. toukokuuta 2013 (nro.546)
Viikon "inhokkikortti" matkasi luokseni Kiinasta. Kortissa on nyrpeän näköinen lapsi ja joitain kiinalaisia merkkejä. Postimerkit olivat onneksi hienoja. Niitä oli neljä yhteensä: kahdessa oli keltainen pallo ja kahdessa keltaisena loistava Kiinanmuuri. Mitä mieltä sinä olet Kiinasta tulleesta kortista? Valkovenäjältä sain hauskan kortin, jossa hiukset hulmuava tyttö ajaa violetilla autolla :D Kortti on nimeltään "Spring wind" ja taiteilija Ekateryna Lukashchukin käsialaa. Se on ihan jees :) Eikös?

Saksa, 20. toukokuuta 2013 (nro.540)
Valkovenäjä, 21. toukokuuta 2013 (nro.542)
Täten nimitän viikon yllättäjäksi Slovenian, josta sain kokoelmani ensimmäisen alppikauriin ja näin ollen villieläinkorttikokoelmani kasvoi jälleen :D Alppikauriskortti oli hyvin aurinkoinen ilmestys, sillä siihen oli liimattu iloisia auringonkukkatarroja. Nyt kokoelmassani on jo kuusi Sloveniasta tullutta korttia! Venäjältä sain nuottikortin. Sellaisia näkee harvoin, joten olin todella otettu, että sain sen. En ole varma kappaleesta, mutta paljon siinä on erilaisia merkkejä joka tapauksessa :D Ehkäpä se on jokin klassinen kappale.

Sain viime viikolla Saksasta kaksi korttia. Toisessa oli namibialainen aavikko ja toisessa värikkäitä papukaijoja. Molemmat kortit oli kirjoitettu englanniksi. Olin erityisen tyytyväinen aavikkokorttiin, löytyyhän kyseinen maisematyyppi suosikeistanikin eikä minulla aiemmin ollut kokoelmassani kuin yksi ainoa aavikko, jonka sain Etelä-Koreasta kortteiluni alkuvaiheessa. Papukaijakortti oli pirteä ja toi hymyn huulilleni :)

Slovenia, 25. toukokuuta 2013 (nro.545)
Venäjä, 20. toukokuuta 2013 (nro.539)
Olin onnellinen jokaisesta saamastani kortista, mutta eniten pidin mansikankukkakeijusta, iltavalaistuskortista ja värikkäistä papukaijoista. Viikon lopussa minulla oli yhteensä 550 lähetettyä ja 546 vastaanotettua postcrossinkorttia, mikä tarkoittaa sitä, että minulla saa tästä lähtien olla kerralla 20 korttia matkalla -tilassa!! Kortteja on matkalla puolet mahdollisista, joista seitsemän on todellisuudessa edelleen kirjoittamatta ja lähettämättä. Oikeasti minulla matkaa siis ainoastaan kolme korttia kohti määränpäätään. Ne menevät Hollantiin, Malesiaan ja Venäjälle. Epäilen vahvasti, että ainakin Hollannin kortti menee expirediin, sillä se on ollut matkalla jo 50 päivää :( Seuraan mielenkiinnolla mitä tapahtuu :)

Luulenpa, että tämä postaus on nyt tullut tiensä päähän :) Kirjoittelen lisää korttikuulumisia taas pian. Kortteilemisiin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti