sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Mr. Depp ja muut viikon 18 postikortit :D

Saksa <3, 29. huhtikuuta 2013 (nro.526)

Moicca! Näin auringonpaisteisena sunnuntai-iltana on mitä mainioin hetki tarinoida postikorteista, vai mitä? Laatikkooni päätyi tällä viikolla kymmenen toinen toistaan ihanampaa postikorttia!! <3 Nyt minulla onkin enää yksi kortti enemmän lähetettyjä (535 kpl) kuin vastaanotettuja (534 kpl) kortteja, joten saa nähdä miten ensi viikolla käy.. Matkalla -tilassa kortteja on nyt 14, mutta todellisuudessa niistä on matkalla ainoastaan neljä korttia, sillä 10 postikorttia odottaa vielä kirjoittajaansa muistikirjani välissä. Kyseiset kortit ovat olleet "matkalla" joko 12 tai 18 päivää, joten pitänisi vähitellen ryhdistäytyä ja kirjoittaa ne maailmalle. Postimerkkejäkin löytyy tällä kertaa, mutta kirjoitusinto piileskelee jossakin.. Mutta enköhän "tavoita" sen taas ennen pitkää :)

USA <3, 3. toukokuuta 2013 (nro.527)




Suunnittelin, että olisin kirjoittanut kortteja matkalla Jyväskylään perjantaina, mutta aikeeksi se vaan jäi. Sen sijaan tein jotain muuta X) Olin Jyväskylässä opiskelemassa kirjallisuutta. Teen kirjallisuuden perusopintoja, joista yhteen kurssiin kuuluu pakollisena kahden viikonlopun mittainen lähiopetus. Nyt sekin kurssi on lopputehtäviä vaille valmis arvioitavaksi :) Niitä saisikin ruveta tässä tekemään pikapuoliin, sillä kirjoittamista riittää ja deadline on 15.6. Ja ennen kirjoittamista pitäisi lukea muutama kirjakin. Muuten tekstien analysointi on vielä entistäkin vaikeampaa :D

Ukraina <3, 3. toukokuuta 2013 (nro.528)
Palatakseni postaukseni pääteemaan eli tämän viikon postcrossingkortteihin ;) Sain siis tällä viikolla kaiken kaikkiaan 10 iiihanaa postikorttia <3 Ne tulivat ympäri maailmaa ja moni kokoelmani sai uuden jäsenen joukkoonsa. Viikon alku oli kerrassaan ihana, sillä sain Saksasta kaksi postcrossingkorttia, papukaijoja ja Johnny Deppin :D Mustavalkoinen Depp on mielestäni kertakaikkisen upea <3 Nyt minulla on yhteensä kolme postikorttia tuosta lahjakkaasta ja komeasta näyttelijästä. Onneksi ne kaikki ovat erilaisia. Ensimmäisessä kortissa kyseinen herra on Jack Sparrowna miehistönsä kanssa, kun taas toisessa ja tässä uusimmassa kortissa hän poseeraa yksinään. Uusin Depp -korttini päätyi tietysti favoritteihini, siitä ei ollut epäilystäkään <3 Pidin paljon myös siitä papukaijakortista ja se päätyi tietysti villieläinkorttikokoelmaani :D Kortti oli kirjoitettu saksaksi ja siinä oli ihana sininen postimerkki. Niistä plussaa myös ;)
Kiina, 4. toukokuuta 2013 (nro.532)

Olin hyvin tyytyväinen, kun sain pitkästä aikaa kortin USA:sta. Ja minkälaisen kortin!! Kerta kaikkiaan upean iltavalaistuskortin New Yorkista!! Pidän siitä kortista valtavasti. Nyt minulla on kaksi iltavalaistuskuvaa New Yorkista :D Se vanhempi on violetin ja tämä uusi punaisen sävyinen. Sain tällä viikolla myös toisen iltavalaistuskortin. Se tuli Venäjältä ja kortissa on kuvattuna kaupunki nimeltä Ekaterinburg, joka oli kortin lähettäjän, Darian kotikaupunki. Sekin kortti oli hieno, mutta en kuitenkaan pitänyt siitä läheskään yhtä paljon kuin USA:sta tulleesta :) 

Slovenia, 3. toukokuuta 2013 (nro.529)
Saksa, 29.huhtikuuta 2013 (nro.525)
Viikon "kaukomatkaajat" saapuivat luokseni Aasiasta. Yksi niistä on kolmas korttini Etelä-Koreasta. Kortin lähettäjä kertoi, että kortissa on kuvaa vanhasta kaupungista. Hän oli käyttänyt kortissaan ihanaa maisemapostimerkkiä, jossa näkyi mm. vuoria. Thaimaasta sain kokoelmaani toisen thaiapinan ja Kiinasta taas mysteerisen ja taianomaisen huoneen, jossa on kirjahyllyjä. Molemmat niistä olivat kivoja, joskin enemmän tykkäsin Kiinasta tulleesta kortista sillä se kiehtoo mielikuvitustani :)

Sain keskiviikkona (1.5) sähköpostia huolestuneelta Slovakialaiselta postcrossailijalta, joka oli huolissaan siitä, että miksi hänen korttinsa ei ole vielä saapunut luokseni vaikka se on ollut jo yli kaksi viikkoa matkalla. Kyseessä oli muuten harrastaja, joka on lähettänyt enemmän postikortteja (2.989 kpl) kuin kukaan muu slovakialainen crossailija. Kirjoitin hänelle, että korttia ei ole näkynyt ja toivovani että se löytäisi luokseni pian. Ei mennyt kuin kaksi päivää, kun löysin postilaatikostani suloisen Slovakiasta tulleen perhoskortin. Enää siis kyseisen aktiivicrossailijan ei tarvitse olla huolissaan, sillä kortti saapui onnellisesti perille :D Kortissa oli ihania postimerkkejä :) Kaksi niistä oli kukkaa ja yksi kimalainen. Eli ne olivat kaikki suosikkejani, luontoaiheisia :)

Venäjä, 4. toukokuuta 2013 (nro.534)
Thaimaa, 4.toukokuuta 2013 (nro.531)
Ei viikkoa ettei Hollannista tule postia :D Tällä kertaa sain sieltä kortin, jossa on kuva Tylypahkan pikajunasta!! Hieno kortti, eikö olekin? Kunpa olisi oikeasti mahdollista matkustaa sillä Tylypahkaan ;) Kortin lähettäjä ei ollut oikein tiennyt minkä kortin minulle lähettää, kun hänellä oli ollut useampi sellaiseen teemaan kuuluva kortti, joista pidän. Lopulta hän päätyi sitten pikajunaan ja se sopi minulle mainiosti. Kortissa oli myös kiva postimerkki, jossa on kaksi simpanssia :) Yksi tämän viikon yllättäjistä oli Ukrainasta saapunut krokotiilikortti!! Villieläinkorttikokoelmani sai siis jälleen uuden jäsenen!! Aivan mahtavaa! Aikaisemmin minulla ei ollutkaan sellaista korttia, jossa krokotiili on yksinään. Nyt minulla on viimein sellainen, vaikka sillä toki on perhosia päässään :D Mutta sehän tekee siitä vain söpömmän ;) Eikö totta?

Hollanti, 4. toukokuuta 2013 (nro.530)
Sanoisin, että tämän viikon top 3  näyttää seuraavalta: 1, Saksasta tullut mustavalkoinen Johnny Depp <3, 2, USA:sta saapunut iltavalaistuskuva New Yorkista ja 3, Ukrainalainen krokotiili :D Toki muutkin kortit olivat kivoja, mutta top 3 on aina top 3 X) Mitkä korteistani pääsevät sinun top 3:seesi? :)

Etelä-Korea, 4. toukokuuta 2013 (nro.533)
Tällä viikolla yksikään lähettämäni kortti ei löytänyt perille kohteeseensa enkä liioin kirjoittanut yhtäkään korttia :( Ostin kyllä muutaman ;) Viikon mittaan saapuivat myös huhtikuun tilastot ;) Sen mukaan lähetin huhtikuussa yhteensä 23 ja vastaanotin ainoastaan 9 postikorttia. Olin kaikkien suomalaisten postcrossailijoiden joukossa sijalla 585 sen perusteella montako korttia olin lähettänyt. Suomessa on tällä hetkellä jäseniä yhteensä 14.675, joten olin melko aktiivinen crossailja huhtikuussa. Siltä minusta kyllä tuntuikin :D Toivottavasti toukokuulta tulee vielä parempi tilasto ;)

Mutta, luulenpa että tämän viikon postaukseni on valmis julkaistavaksi. Jään mielenkiinnolla odottamaan, millainen ensi viikosta tulee.. Kortteilemisiin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti