lauantai 8. kesäkuuta 2013

Kohti uusia seikkailuja :D


Venäjä, 3. kesäkuuta 2013 (nro.550)
Moipsan! :) Tämä viikko ei ollut postcrossinkorttien osalta kovin runsaslukuinen, sillä sain niitä ainoastaan kaksi. "Huono" korttiviikko oli kyllä odotettavissakin, sillä minulla ei ollut kovinkaan suuri ero lähetettyjen ja vastaanotettujen korttien yhteismäärän välillä. Tällä hetkellä minulla on 550 lähetettyä ja 551 vastaanotettua korttia, eli vastaanotettuja on näin ollen yksi lähetettyjä enemmän. Lisäksi neljäs kortti meni expirediin :( Se oli matkalla Hollantiin ja meni expirediin siksi, että kyseinen käyttäjä ei ole kirjautunut postcrossingin sivuille kokonaiseen kuukauteen. Kaksi muutakin korttia menevät pahimmassa tapauksessa expirediin. Venäjälle lähettämäni kortti on tähän mennessä ollut matkalla 47 päivää pääsemättä perille ja Malesiaan menevä kortti vastaavasti 59 päivää. Ei siis kovin hyvältä näytä.. Onneksi kortteja pystyy rekisteröimään myös sen jälkeen, kun ne ovat menneet expirediin, joten odotan jännityksellä rekisteröidäänkö niitä koskaan vai ei.

Laatikkooni eksyi tällä viikolla siis kaksi korttia ja ne molemmat saapuivat luokseni maanantaina 3. kesäkuuta. Toinen kortti tuli Venäjältä ja toinen Kanadasta. Venäjän kortissa on iltavalaistuskuva Pietarista. Se on mielestäni hieno, eikö sinustakin? :) Kortin lähettäjä kirjoitti, että hän on käynyt Helsingissä useamman kerran, mutta haluaisi nähdä myös muita, luonnonläheisempiä paikkoja. Hieno juttu :) Kanadasta tulleessa kortissa on hevosen pää jonkin paalun tms. päässä. Mielestäni kortti on aika outo, mutta on tuossa hevosen päässä kyllä jotain hienoakin. Ja syksyiset puut taustalla ovat kyllä kivoja :)

Lähetin tällä viikolla myös kaksi korttia: Valkovenäjälle ja Saksaan. Valkovenäjälle laitoin Katri Kuuselan tekemän kortin, jossa on sammakko ja vaaleanpunaiseen mekkoon pukeutunut keiju. Saksaan taas lähetin kortin, jossa on kuva Helsingin ortodoksisesta kirkosta, koska vastaanottaja oli kiinnostunut arkkitehtuurista. Yritin kirjoittaa molempiin mahdollisimman erilaiset tekstit, sillä tarkoituksenani oli käyttää niitä esimerkkeinä postcrossingin esitelyssä. Lopulta kävi niin, ettei esittelyn pitämisestä ei tullut mitään, mutta kortit laitoin kuitenkin matkaan. Saa nähdä, koska ne pääsevät perille määränpäähänsä.
Kanada, 3. kesäkuuta 2013 (nro.551)

Täällä blogissani oli viikon verran esillä kysely, jossa selvitin sitä, kaipaako blogini lukijoiden mielestä uudistuksia. Vastauksia saapui ruhtinaaliset 4 kappaletta (kiitos teille) ja ne olivat täydellisen yksimielisiä. Lukijani olivat sitä mieltä ettei blogiani tarvitse muuttaa mitenkään :) Toiveenne on lakini: blogini tulee pysymään entisellään niin aiheiltaan, kuin ulkonäöltäänkin. Ainakin siihen asti, kunnes itse kyllästyn niihin :D

Tuleva maanantai (10.6) on päivä, jota olen odottanut jo kuukauden verran kuin kuuta nousevaa. Pääsen viimeinkin oman alan töihin eli kirjastotäteilemään kahdeksi kuukaudeksi <3 Edellisestä kerrasta onkin jo aikaa... Saa nähdä, osaanko enää mitään ja miten tulen toimeen isossa ja vieraassa talossa. Onneksi työtehtävät palautuvat kuitenkin mieleen vähitellen eikä heti tarvitse oppia kaikkien kollegojen nimiä :D On toisaalta mahtavaa ja toisaalta jännittävää aloittaa kaikki taas "puhtaalta pöydältä" ihan uudessa paikassa, jossa en tunne ketään entuudestaan. Tietyllä tavalla se on myös vapauttavaa omasta mielestäni. Niin kummalliselta kuin se ehkä kuulostaakin :)  Onko sinulla kesätöitä?

Voi olla, että kesän mittaan ne lähettele kortteja yhtä aktiivisesti, kuin tähän asti. Mikäli niin käy, on hyvin todennäköistä, että minulla ei ole tänne kovin paljon kirjoitettavaa. Mutta, sittenpä saatte välillä lukea lyhyempiä tarinoita. Sekin vaihtelu varmasti virkistää ;) Tähän kohtaan onkin hyvä lopetella tällä erää. Hyvää viikonloppua! Kortteilemisiin! <3     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti