sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Kortteilua ja kaikkea muuta viikolta 25

Taiwan, 29. kesäkuuta 2013 (nro.561)
Tervenks! :) Viikko on jälleen vierähtänyt ja on aika postikorttitarinan. Oma viikkoni tuntui menevän jostain syystä kumman nopeasti. Siihen kuului mm. kaksi iltavuoroa, näyttelyn suunnittelua sekä junamatka. Tänään olen tekemässä vielä toisen junamatkan tälle viikolle. Se on kivaa, sillä pidän junalla matkustamisesta :D

Näyttelyn suunnitteleminen oli hauskaa, sillä teen sen minulle mielekkäästä aiheesta, nimittäin postcrossingista :) Näyttelyn tarkoituksena on houkutella ihmisiä kyselemään, mikä postcrossing on ja tutustumaan siihen, mitä kaikkea kyseinen harrastus voi tarjota. Kerron näyttelyssä myös omasta korttikokoelmastani ja laitan näyttelyyn esille myös kaksi valokuva-albumia, joissa on saamiani postikortteja. Loppuviikosta sain kaikki tarpeellisen materiaalin kasaan ja huomenna pystytän näyttelyn. Saa nähdä millainen siitä tulee.. Näyttelyyn voi tutustua kuukauden ajan Jyväskylän kaupunginkirjaston lastenosastolla. Tervetuloa tutustumaan! :)

Odotan tulevaa keskiviikkoa innoissani, sillä pääsen silloin tarinoimaan postcrossingharrastuksestani erään toimittajan kanssa. Apuva! Mitähän kaikkea hän keksiikään kysyä.. Olen todella otettu siitä, että pääsen puhumaan harrastuksestani toimittajan kanssa :) Kerron ensi viikolla sitten, miten haastattelu meni :) Samana keskiviikkona on myös yksi postcrossingmiitti, johon haluaisin mennä, mutta ikävä kyllä en taida päästä sinne, koska olen kyseisenä päivänä iltavuorossa.. Yritän kuitenkin saisinko järjestettyä asiani niin, että pääsisin sinne mukaan edes vähäksi aikaa.

Tsekki, 28. kesäkuuta 2013 (nro.559)

Olin yllättynyt, kun sain tällä viikolla kolme postcrossingkorttia, jotka matkasivat luokseni Ukrainasta, Tsekistä ja Taiwanista. Ukrainan kortissa on Mariinskin palatsi, Tsekistä tulleessa postikortissa taas muurahaiskarhu. Taiwanista sain kortin, jossa on kuva Hayo Miyazakin anime-elokuvasta "Laputa: Linna taivaalla". Anime-aiheinen kortti oli oikein mukava yllätys ja pidän siitä paljon. Itse en ole nähnyt kyseistä elokuvaa, oletko sinä? Tsekkiläinen muurahaiskarhu oli hauska myös, sillä sen myötä eläinkorttikokoelmani kasvoi jälleen :) Ei minulla kyllä Mariinskistakaan mitään valittamista ole :) Mitäs pidät korttikuvista?

Ukraina, 28. kesäkuuta 2013 (nro.560)
Olen itse viime aikoina lähetellyt hyvin vähän kortteja maailmalle, tällä hetkellä minulla on vain yksi matkalla. Viikolla sain sähköpostiini viestin, että Valkovenäjälle matkannut kortti on mennyt perille. Onneksi, sillä viime aikoina muutamia korttejani on päätynyt expirediinkin. Nyt minulla on yhteensä 558 lähetettyä ja 561 vastaanotettua postikorttia eli vastaanotettuja on kolme lähetettyjä enemmän! No, joskus näinkin päin :D Ostin viime viikolla arkillisen postimerkkejä. Yhden laitoin kummisetäni synttärikorttiin, joten yhdeksän kappaletta on vielä jäljellä. Ehkäpä voisin käyttää ne postcrossingkortteihin. Kun vaan saisi sellaisen kirjoitusvaihteen taas päälle :D No, eiköhän se tässä heräile, viimeistään sitten, jos käy niin, että pääsen osallistumaan siihen keskiviikkoiseen miittiin ;) Mutta, luulenpa että tämä postaus on nyt tullut tiensä päähän. Kortteilemisiin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti